2009. július 18.Vető Viktória
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

54 forint egy koncert a SZIN-en

Ki gondolná, hogy a válsággal súlytott gazdasági helyzetben Gabriella Cilmit, Macy Grayt vagy akár a Guano Apest koncertenként 54 forintért meg lehet nézni! A Szegedi Ifjúsági Napok még július 19-ig átvállalja az Áfa-növekedés különbségét, utána már egy koncert 63 forint lesz.

És még egy jó hír: a SZIN, egy Woodstocknak emléket állító mínusz egyedik nappal bővülve, immár 5 napon át zárja a nyári fesztiválszezont.

Július 19-ig tart a SZIN jegyelővételes szakasza, s bár időközben kis hazánkban emelkedett az Áfa-tartalom, a SZIN szervezői mégsem terhelték ezt a látogatókra. Július 19-től már a következő elővételes szakaszban 14.100 forintba fognak kerülni a SZIN bérletek, ami azt jelenti, hogy egy program 40 forint lesz a fesztiválon, de ha csak a koncerteket nézzük, akkor például egy Gabriella Cilmi kijön 63 forintból.

Az év legnagyobb nyárzáró fesztiválja már valóban a legnagyobb a vidéki fesztiválok között, hiszen egy "mínusz egyedik" nap is csatlakozott a repertoárhoz, amikor is a 41 éves SZIN az idén 40 éves Woodstock Fesztiválra emlékezik. Így immár öt napon át bulizhatunk a Tisza-parton, augusztus 25. és 30. között.

Bővebb információ a www.szin.org weboldalon.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei