2009. december 10.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Téli fesztivál Mosonmagyaróváron

A mosonmagyaróvári Flesch Károly Kulturális Központ december 10. és 31. között - szándékaik szerint - a nyugalom szigete lesz az ünnepi készülődésnek nevezett rohanós őrületben. A közelgő ünnepre hangolódni hogy is lehetne jobban, mint egy pohár forralt bort kortyolgatva élvezni a kellemes programokat?

Az adventi programok kihagyhatatlan része, a gyertyagyújtás természetesen a mosonmagyaróvári kínálatból sem hiányozhat. Két gyertyát már meg is gyújtottak, ezen a hétvégén pedig sor kerül a harmadikra is a Flesch Károly Kulturális Központ szabadtéri színpadán. A gyertyagyújtás meghitt hangulatát gyermekfilm vetítéssel és koncertekkel igyekeznek majd még emlékezetesebbé tenni. Az utolsó szál gyertyát december 19-én gyújtják majd meg a musical est keretein belül.

A fesztivál két remek színházi előadást is kínál a közönségnek. Az egyik darab Charlie Chaplin leghíresebb némafilmjének, A Kölyöknek színpadra alkalmazott változata, melyet december 10 és 12 között minden este 17 órától láthat a nagyérdemű. A Major Tamás rendezte előadásra jegyek 1.800. forintos áron válthatóak.

A másik előadás a soha el nem évülő témájú Isten pénze című darab lesz, a Theatrum Ad Flexum előadásában.

A szervezők remek koncertekkel is csábítják a kikapcsolódni vágyókat. December 11.-én este Szekeres Adrienn ad koncertet a Nepomuki Szent János Plébánia Templomban. December 17.-én pedig a KFT együttes vár mindenkit egy kis szórakozásra a Flesch Központba.

A fesztivál szervezői természetesen szilveszter éjszakájára is tartogatnak valamit: ABBA Showval és az elmaradhatatlan tűzijátékkal búcsúztathatja a 2009-es évet az, aki ellátogat Mosonmagyaróvárra a Flesch Károly Kulturális Központhoz.

***


Téli Fesztivál - Adventi hétvégék
Időpont: 2009. december 10. - 31.
Helyszín: Mosonmagyaróvár több pontja
Bővebb információ: www.fkkk.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei