2010. május 31.Vető Viktória
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

StarGarden - Tátrai Tibor két formációval is fellép

A StarGardenen Tátrai Tibor két formációval is fellép: a tíz év szünet után pár hónapja látványos Aréna-bulin visszatérő Tátrai Banddel és az elvben aktív, de évente alig párszor színpadon elérhető Skorpióval. A kiváló rhythm and blues gitáros a magyar rocktörténelem talán legnagyobb vándora, az elmúlt negyven évben tucatnyi zenekarban pengetett, zömükben ő vitte a prímet.

De ha az élet úgy hozta, akár redőnyözött is. Kevesen tudják, hogy a Generál szétesése és az Új Skorpió megszületése közti két évben redőnyözésből élt Tátrai Tibor, állítólag nem is rosszul. “A feleségem épp terhes volt, apósoméknál laktunk, valamit lépnem kellett" - emlékezett vissza Tibusz arra az időkre.

Azt tudtam, hogy vendéglátózni nem akarok, nem is vagyok rá alkatilag alkalmas. A redőnyözés viszont bejött. Emlékszem, a Lokomotív GT-nek akkor nyolcszáz forintos ORI sztárgázsija volta haverommal meg előfordult, hogy egyetlen délelőtt összeügynököltünk fejenként ötezer forintot. Két és fél év alatt nagyjából összekerestem annak a józsefvárosi lakásnak az árát, amelyben ma is lakom." - összegzi az eredményét ennek a munkának a gitáros. Az, hogy sosem tanulta, úgy látszik nem okozott gondot.

Elég volt egyetlen redőnyös a csapatban" - mondja Tátrai. “Ráadásul akkoriban csak úgy nőttek vidéken a házak, mindenki igyekezett a szomszédját lepipálni." - magyarázza az anyagi fellendülés hátterét. Persze egyszer minden véget ér, így lett ez a redőnyözéssel is, a rajogók nagy örömére, így most nem reluxával, hanem a gitárjával kezében láthatjuk Tibuszt a StarGardenen.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei