2010. július 15.Urbán Alexandra
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Balaton Sound 2010 - Villáminterjú a Singas Projekttel

A Balaton Sound keretein belül lehetőség nyílt párszavas interjút készíteni egy igencsak igényes zenei formációval a Singas Project nevezetű bandával Berger Dalmával az élen, aki többek közt a Realistic Crew és az Esclyn syndo énekesnője. A csapat lenyügőző koncertet adott a nem épp megszokott közönségnek.

A rock és elektronikus zene összemosásából született dallamok azonban jókora tömeget vonzottak a T-Mobile terasz deszkái elé. A koncert befejeztével hát vettük a bátorságot és megkértük Berger Dalmát, hogy válaszoljon pár igen egyszerű kérdésünkre. Ő készségesen igennel felelt csupán pár percet kért, hogy megszabadulhasson a fellépésen átnedvesedett piros ruhácskájától.

Azonban itt jött a meglepetés mikor is tőlünk alig egy méterre egy valószínűleg különböző tiltottnak számító szerektől puppillatágulást szenvedett, és ennek következtében némiképp "szellemileg fogyatékos" fiatalember barátnőszerzési próbálkozásait rajongóként prezentáló magánszámát élvezhettük, amit a koncert közben legalább három csomag rágót nyitott szájjal elcsámcsogó énekeskisasszony élvezettel hallgatott.

Így történt hát, hogy segítségünkre sietett a banda két tagja (dob: Czimerman Csaba, Gitár: Szabó G. Kornél). Habár ők is megprobálták AZ Énekesnőt rávenni egy interjúra, de az egósimogatás láncára vert áldozata saját magától elájulva képtelennek bizonyult ellátni ezt a hatalmas feladatot.

Azonban mire valók a "barátok"?! - hát a banda eme két segítőkész harcosa vette vállára a komplikált és nem hétköznapi problémát és válaszolták meg szokatlan, de rövid kérdéseinket.

Kinek hányas lába van a bandában?
- 40-42-es közt mozog.

És kié a legbüdösebb?
- A sofőrünké. Az gyilkos.

Kinek melyik a kedvenc palacsintája?
- Kakaós és lekváros. De inkább a lekváros.

Hogy esett a választás erre a fesztiválra?
- Igazából az első Balaton Soundon is itt voltunk és nagyon jól érzetük magunkat. De az is tény, hogy idén csak erre a fesztiválra hívtak meg minket.

Dalma a többi napon is fellép majd a többi bandájával. Érdemes megpróbálni vele később interjút csinálni?
- Megpróbálni meg lehet. (És itt ismét mosolyra fakadtak a fiúk)

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei