2011. február 16.Dancsok Regina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

EFOTT - 2011-ben Szolnokon találkoznak az egyetemisták és főiskolások

Az EFOTT a legrégebbi kulturális- és könnyűzenei fesztivál Magyarországon, amelyre a tavalyi évben minden korábbinál többen, közel 69 ezren látogattak el. Az 1976 óta folyamatosan bővülő, magyar hallgatók által látogatott, évről-évre más helyszínen megrendezett bulinak idén a szolnoki Tiszaliget ad otthont, amely kiváló természeti adottságaival tökéletes helyszínként szolgál majd a fiataloknak.

A város elöljáróságai: Szalay Ferenc polgármester úr és Dr. Túróczi Imre, a Szolnoki Főiskola rektora, valamint Balogh Péter, a házigazda Szolnoki Főiskola HÖK elnöke az EFOTT szolnoki sajtótájékoztatóján elmondták, örömükre szolgál, hogy egy ilyen nagyszabású rendezvény, mint az EFOTT városukba látogat.

"Hatalmas megtiszteltetés, hogy Szolnok lehetőséget adhat a fiataloknak a kulturális szórakozásra és az EFOTT által néhány napra igazi fesztiválvárossá válhatunk" - jelezte Szalay Ferenc. A polgármester reményét fejezte ki, hogy mind többen megismerik és megszeretik Szolnok városát is.

Dévényi Tibi bácsi, az esemény házigazdája pontos labdákkal érkezett a sajtótájékoztatóra és előre vetítette a fesztivál jó hangulatát, amelynek ő már öt éve oszlopos tagja.

"Az EFOTT a legkulturáltabb fesztivál hazánkban, amelynek köszönhetően a retro buli is újra él. S mint ahogy eddig, úgy idén is várom a fiatalokat minden nap éjféltől kezdődő retro bulimba" - jegyezte meg a lemezlovas.

Dajka Zoltán, a fesztivál főszervezője elmondta, hogy az előző évekhez hasonlóan, idén is Magyarország legelismertebb zenekarai adnak majd koncertet, közel 300 fellépő várható a Tisza fővárosába. A szervezők nem titkolt célja, hogy 2011-ben tovább növeljék az EFOTT látogatószámát, amelyre Szolnok igyekszik minden lehetőséget megadni híres vendégszeretetével és kiváló természeti adottságaival.

A zenei programok mellett persze számos kulturális lehetőség vár mindenkit, idén is lesz Civil Falu, illetve sport és turisztikai programok, hetijegyes karszalaggal pedig a strandfürdő használata is ingyenes lesz!

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei