2011. augusztus 4.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Szigetvárock Fesztivál - Három nap, két színpad, hatvan koncert

Azoknak sem kell elkeseredni, akik nem tudnak komolyabb összegeket áldozni a fesztiválozásra: átélhetik ugyanis az élményt a Szigetvárock Fesztiválon augusztus 12. és 14. között, ahol három nap alatt hatvan koncertet lehet megnézni két színpadon, mindössze 3000 forintért.

A Szigetvárock Fesztivál előnye éppen abban rejlik, hogy kicsi, családias és igen olcsó - tehát azok számára is elérhető, akik nem tudnak súlyos ezreket, vagy akár tízezreket kifizetni egy-egy fesztiválért. A harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Szigetvárock idén augusztus 12. és 14. között várja a látogatókat, sátorozni ingyen és bérmentve lehet, a napijegyek 1500, a három napos bérlet 3000 forintba kerül.

A koncertek két színpadon zajlanak majd, a kis színpad pénteken az alternatív rocké, szombaton a punk és a rockabilly kap teret, vasárnap pedig zúzás várható mindkét színpadon. A fellépő zenekarok között olyan húzónevek találhatók, mint a Watch My Dying, az Insane, a Stopyt, a Hisztéria, a Seek & Destroy Ausztriából, vagy a szlovák Drama Queen.

Bővebb infó: www.szigetvarock.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei