2011. augusztus 6.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Lupa Fesztivál 2011 - Időutazás régi hagyományainktól napjainkig

Első alkalommal rendezik meg a Lupa Fesztivált Budapest határában, a Budakalászi bányatavak mellett. A fesztivál valójában egy rendezvénysorozat, amely egészen augusztus végéig várja a közönséget a legkülönfélébb zenei, családi és színházi programokkal.

Augusztus 28-ig minden pénteken, szombaton és vasárnap izgalmas programokkal várja az egész családot a Lupa Fesztivál, amelyet idén első ízben rendeznek meg a Budakalászi bányatavak közelében, a Lupa szigetre vezető úton. A rendezvényen minden alkalommal egész napos mesterségbemutatók, kézműves foglalkozások, színpadi előadások várják a látogatókat. A Lupa Fesztivál igazi különlegessége, hogy a hagyományos népi előadások és táncprodukciók mellett komolyzenei és könnyűzenei koncertek is a műsor részét képezik, mint ahogy a fesztivál alcíme is mondja: itt mindenkinek része lehet egy Időutazásban régi hagyományainktól napjainkig.

A zenei program olyan koncerteket ígér, mint a Török Ádám és a Mini Trió, vagy a Prognózis fellépése, de zenél majd Éliás Jr. és Zenekara, illetve Karácsony János és zenekara.

Részletes program és bővebb infó:
www.lupafesztival.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei