2011. augusztus 7.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

I. Budavári Sörfesztivál - A sör ünnepe, hagyományteremtő jell

Idén augusztus 25. és 28. között minden a sörről szól majd a Budai Várban - ekkor rendezik meg ugyanis első alkalommal az I. Budavári Sörfesztivált, amelyen természetesen a sört ünneplik majd, hagyományteremtő jelleggel. A látogatók közel százféle sört kóstolhatnak meg a rendezvényen, emellett sörsátrak, sörfalu, sörtörténeti kiállítás várja az érdeklődőket.

Az első alkalommal megrendezésre kerülő Sörfesztiválon a nagyobb hazai gyártók, a Borsodi Sörgyár, a Dreher Sörgyárak, valamint a Heineken Hungária mellett több kisebb sörfőzde is képviselteti magát, hogy a látogatók minél többféle izgalmas, kézműves sört is megkóstolhassanak. A sörünnep a Budai Vár három helyszínén zajlik majd: a Hunyadi udvarban, az Oroszlános udvarban és a Savoyai teraszon kóstolgathatnak és mulathatnak a látogatók a fesztivál négy napja alatt.

Természetesen, bár a főszerep egyértelműen a söré, a rendezvényen számos egyéb program is várja a vendégeket, így például koncertek színesítik az estéket, de érkeznek a népszerű Dumaszínházas stand-up komikusok is, hogy megmozgassák a sörivásban eltunyult rekeszizmokat.

***


I. Budavári Sörfesztivál
Helyszín: Budai Vár
Időpont: 2011. augusztus 25-28.
Bővebb infó: www.budavarisorfesztival.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei