2011. augusztus 24.bb
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kezdődik a Szegedi Ifjúsági Napok - Tegnap beköltöztek a fesztiválozók

Kedd délután beköltöztek a sátrazók a SZIN területére. Az Újszegedi Partfürdőn egy hete épül a 12 hektáros fesztiválváros, a színpadok már állnak. A következő négy napban 1200 négyzetméternyi pódiumon összesen 1107 előadó gondoskodik majd a fesztiválozók tökéletes nyár végi szórakozásáról.

A programok közt a Partfürdő két medencéjében ejtőzve, egy RE:pohárnyi hideg sörrel, vagy a szabad strandnál a Tiszába csobbanva hűsölhetnek a zenerajongók, de a fesztiválszervezők Szeged városával együttműködésben gondoskodnak arról, hogy kánikula esetén is hűvös maradjon a fesztiválterület.

A visszaszámlálás véget ért: délután 5-kor megnyíltak a SZIN kapui, hogy a fesztiválozók birtokba vehessék a területet. A Tisza-parton 3,5 kilométernyi lefektetett villamosvezeték, 3 hektárnyi sátorterület, valamint 1349 főnyi SZIN dolgozó gondoskodik majd a SZINesek, és a 7 zenei helyszín több mint 150 fellépőjének felhőtlen szórakozásáról, tökéletes performanszáról és kényelméről.

A legzöldebb feszten 500 négyzetméteren várja a fesztiválozókat a Zöldplacc és a SZIN Dizájnpart, ahol zöld divatbemutatón újrahasznosított és újraértelmezett anyagokból szőtt, varrt, csomózott ruhákkal és kiegészítőkkel mutatják be a trend kreátorai, hogy az öko a jövő divatja. A szemlélet itt minden területen zöld: a sör mellett idén már a bort is RE:pohárba mérik a vendéglátók, így a szemét mennyisége az eddigi évekénél is kisebb lehet.

A régen várt meleg szinte rendelésre érkezett: a SZINesek végre igazi nyárban lehetnek együtt a Tisza partján. A hirtelen jött jó időben a fesztiválozók jó közérzetét a szervezők az ütős koncerteken túl is biztosítják. A Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft-vel közösen locsolással hűtik a fesztiválterületet - így a megfelelő hőérzet pormentes szórakozással párosul a legjobb nyárvégi program.

Bővebb infó: www.szin.org

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei