2011. augusztus 25.Schöffer Szilvia
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Indul a IV. Országos Csokoládé Fesztivál Szerencsen

Szerencs Város Önkormányzata, a Szerencsi Bonbon Kft. és a Kiss Attila Alapítvány rendezésében 2011. augusztus 25-28. között újra a csokiról szól majd minden Észak-Magyarország legnagyobb élelmiszeripari eseményének keretében. Idén ráadásul a nagy érdeklődésre való tekintettel három napos lesz a rendezvény.

A rendezvény 2008 óra nagy sikert aratott, így idén három naposra bővítették. A kisebbek a csokikóstolók mellett kipróbálhatják a várban és a várkertben létrehozott Csokoládé Kalandparkot, közösen készíthetnek csokoládét, emellett számos egyéb izgalmas program várja őket, úgymint lovaglás, arcfestés és rajzverseny. A szakma iránt érdeklődőknek is érdemes lesz ellátogatniuk, hiszen a nekik szóló előadások mellett megismerkedhetnek a csokoládékészítés technológiájával is.

Csütörtökön este az Edda fokozza tovább az édesség okozta eufóriát, a koncertre elővételben 1500 Ft-ért lehet jegyet vásárolni. A hétvégén pedig a Hooligans és a Belmondo is fellép majd, illetve néptáncegyüttesek szórakoztatják tovább a közönséget.

További információ:
http://www.csokoladefesztival.com/

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei