2012. március 12.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

16. Győri Tavaszi Fesztivál - Programkavalkád márciusban Győrben

Tizenhatodik alkalommal kerül megrendezésre Győrben a Tavaszi Fesztivál március 15. és 31. között, melyen idén a szokásosnál is több színes és érdekes program várja a látogatókat. Lesz zene, színház, gasztronómia, képzőművészet, tánc - mindenki megtalálhatja a kedvére valót a programok között.

Minden korosztály számára ígér izgalmas programokat a 16. Győri Tavaszi Fesztivál: a legkisebbekhez eljön Hamupipőke és Csizmás kandúr, március 25-én pedig megrendezik a Hímes Tojás Napját, amelyen mindenki kipróbálhatja magát tojásfestésben. A felnőtteket is számtalan eseményre invitálják, köztük például Rúzsa Magdi különleges estrjére, amely a Magdaléna Rúzsa koncert - vallomásokkal címet viseli, de megtekinthetik Berecz András és barátainak lemezbemutató koncertjét is, valamint több színházi produkciót.

A Fesztivál kiemelt programjai közé tartozik a tizenharmadika alkalommal megrendezésre kerülő Győri Nemzetközi Ütős Fesztivál, amelyre idén március 30-31. között kerül sor. A Fesztivál méltán nevezhető Magyarország legjelentősebb ütőszenei seregszemléjének, ugyanis immáron külföldön és belföldön is igen népszerű a rendezvény, mind a közönség, mind a szakma oldaláról. Az idei Győri Nemzetközi Ütős Fesztiválon fellép egyebek mellett Evelyn Glennie, a Talamba Ütőegyüttes, a Szaniszló Vibes Projekt, valamint David Friedman és a Vinnie & Carmine Appice.Nem kevésbé izgalmas programként március 29-én a Városi Művészeti Múzeum - Győr - Esterházy-palotában megnyílik Francisco de Goya kiállítása, amelyen a művész két legismertebb grafikai sorozatát tekinthetik meg az érdeklődők, június 30-ig. A Győri Tavaszi Fesztivál lezárásaként március 31-én Rétesnyújtó Guiness rekord kísérletet rendeznek, a Győri Arrabona Nyugdíjas Egyesület tagjainak részvételével. Természetesen a kísérlet után az elkészült rétesek megvásárolhatóak lesznek a látogatók számára.

***


16. Győri Tavaszi Fesztivál
Helyszín: több helyszínen
Időpont: 2012. március 15 - március 31.
Bővebb infó, részletes program: www.fesztival.gyor.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei