2012. április 24.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A The Killers zárja a 2012-es Sziget Fesztivált

A Sziget Fesztivál szervezői nem tétlenkednek: az alig száz nap múlva kezdődő, nagyszabású rendezvényre igyekeznek olyan neveket elhozni a közönségnek, amiknek biztosan nem lehet ellenállni. Ezek közé tartozik a The Killers is - akikről most kiderült, hosszas szervezőmunka gyümölcseként ők adják a 2012-es Sziget zárókoncertjét.

Nagy durranással készülnek a Sziget szervezői az idei Fesztivál zárónapjára: tegnap bejelentették, hogy a fesztivál zárónapján a Nagyszínpad főműsoridejének koncertjét adja majd a népszerű amerikai rockbanda. A The Killers eddig három nagylemezzel (Hot Fuss, 2004; Sam's Town, 2006; Day & Age, 2008) lepte meg a közönséget, melyek egytől egyig komoly sikert arattak, és minden jel szerint most éppen a negyedik korongon munkálkodnak, amiről - kis szerencsével - már a magyar közönség is meghallgathat néhány dalt a zenekar augusztusi Szigetes fellépésén.

A The Killers egyébként hazájában is igen nagy népszerűségnek örvend, még az Egyesült Államok elnöke, Barack Obama is felkérte őket egy fellépésre korábban, méghozzá a Fehér Ház kertjébe. A banda karrierje tehát egyértelműen felfelé ível, a 2002-ben alakult The Killers-t már Grammy-díjra is jelölték, a magyar rajongók pedig most megragadhatják az alkalmat, és egy hatalmasat bulizhatnak a koncertjükön.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei