2012. április 26.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Féláron a Szigetre - Díjazzák a hűséget 2012-ben!

Kihagyhatatlan ajánlattal rukkoltak elő a Sziget szervezői: úgy döntöttek, ebben az évben díjazzák a fesztiválozók hűségét. Azoknak, akik eddig legalább három különböző évben hetijeggyel voltak kint a Szigeten, és ezt eltett karszalaggal, vagy fotókkal bizonyítani tudják, féláron vásárolhatnak hetijegyet.

Az idén húsz esztendős Sziget Fesztivál szervezői valami igazán nagyszabásút gondoltak ki, hogy méltóképpen megünnepeljék a jubileumot, és egyúttal a fesztiválozókat is megörvendeztessék. Az utóbbi években gyakran hangzott el a vád, hogy a Sziget egyszerűen már nem a hazai közönségnek szól, legalábbis árfekvését tekintve - most azonban a hűséges szigetelők féláron válthatnak belépőjegyet kedvenc fesztiváljukra. Mint Gerendai Károly, a Sziget főszervezője elmondta: azt szeretnék, ha minél többen ünnepelnének együtt a jubileum alkalmából, ezért eszelték ki az akciót. És ha ez még nem lenne elég, azok, akik eddig minden évben részt vettek a Fesztiválon, vagyis az elmúlt tizenkilenc évben mindig kellett nekik egy hét együttlét, a huszadikat teljesen ingyen szórakozhatják végig, ugyanis a szervezők átvállalják hetijegyének költségeit. Valószínűleg nem lesz túl sok ilyen ember, de aki bizonyítani tudja, hogy eddig egyszer sem hagyta ki a Fesztivált, az most nagyon boldog lehet.

A www.mienkasziget.hu oldalra várják a fotókat, karszalagokat és történeteket, amelyek egyértelműen bizonyítják, hogy a jelentkező három különböző évben már részt vett a Fesztiválon. Miután ezeket elbírálták, a jelentkezőnek igényelni kell egy OTP Maestro PayPass kártyát, amelyet 2012. május 2. és július 15. között bármely OTP-fiókban megtehet, és ennek segítségével lehet hozzájutni a kedvezményes belépőhöz. Akik már korábban megváltották a hetijegyüket, és jogosultak lennének a kedvezményre, azoknak szintén várják a jelentkezését, és visszakapják a különbözetet.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei