2012. május 20.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Budavári Libamájfesztivál 2012 - Királyi lakoma Budapesten

2012 júniusának első hétvégéjén a különleges gasztronómiai élményeket kedvelők első alkalommal élvezhetik Budapesten a Budavári Libamájfesztivál által kínált ínyencségeket, és jobbnál jobb programokat. A Fesztivál június 1. és 3. között kerül megrendezésre.

Fantasztikus ételeket kóstolhat meg, aki ellátogat a Budai várba június első hétvégéjén. A Libamájfesztivál első alkalommal kerül megrendezésre a fővárosban, de sorban immáron a negyedik: eddig Orosháza adott otthont az eseménynek. A Libamájfesztiválon ebben az évben a Tokaji borrégió lesz a díszvendég, ami egyúttal azt is jelenti, hogy a látogatók tokaji pincészetek jobbnál jobb borait kóstolhatják majd a libamájkülönlegességekhez. A rendezvényen tíz étterem kínálja majd a legkülönbözőbb receptek alapján elkészített libamájat, amihez bort, lekvárt és pálinkát is lehet majd kóstolni.

Természetesen a gasztronómiai különlegességek mellett számos egyéb érdekes programmal is várják a látogatókat, lesznek például hagyományőrző játékok, kézműves vásár, táncbemutatók és koncertek - fellép például a Balkan Fanatik és Rúzsa Magdi is. Az első Budavári Libamájfesztiválra 1900 Ft-ba kerülnek a napijegyek, amelyek 5000 Ft feletti vásárlás esetén 2012. december 31-ig teljes egészében levásárolhatók a Kézműves Magyar Ízek Márkaboltjában. Aki mindhárom napra szívesen kilátogatna, annak 3800 Ft-ot kell fizetnie, emellé egy 1900 Ft-os kupont kapnak a látogatók, amelyet a napijegyhez hasonlóan lehet levásárolni.

Bővebb infó: www.libamajfesztival.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei