2012. május 31.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Belvárosi Fesztivál 2012 - Ingyenes Quimby koncerttel!

Már jó néhány éve sikerrel rendezik meg az V. kerületben, Lipótvárosban a Belvárosi Fesztivált, melyen neves hazai előadók koncertjein szórakozhat a nagyérdemű - méghozzá ingyen és bérmentve. Idén egyebek mellett a Quimby, a Compact Disco és az Intim Torna Illegál áll színpadra.

Három helyszínen zajlanak majd a programok idén a Belvárosi Fesztivál keretein belül: június 1-3. között a Szabadság téren, a Zrínyi utcában és az Erzsébet téren is koncertekkel, és számos egyéb kikapcsolódási lehetőséggel várják a közönséget. A legkülönfélébb zenei stílusok neves előadói közül válogathatunk a rendezvény három napja alatt, és természetesen a koncertek mellett lesznek gyermekprogramok, filmvetítés, design vásár, és megnyitja kapuit a Civil Utca is.

Pénteken, június 1-én a Szabadság téren felállított színpadon koncertet ad az Eurovíziós Dalfesztiválon szerepelt Compact Disco, a The Carbonfools, és a Brains, az estét itt Silent Disco zárja. A Zrínyi utcában Aradszky László, Muri Enikő és Kocsis Tibor szórakoztatja majd az egybegyűlteket, míg az Erzsébet téren Palya Bea ad koncertet. Szombaton, június 2-án az Erzsébet téren Ferenczi György & a Rackajam, a Zrínyi utcában Korda György és Balázs Klári, LL Junior, valamint Kökény Attila lépnek fel, a Szabadság téren pedig fellép a Colorstar, Péterfy Bori, és az Irie Maffia, a gyerekeket pedig Halász Judit szórakoztatja délelőtt. Vasárnap már csak a Szabadság téren lesznek koncertek, zenél az Intim Torna Illegál, Petruska András, 20 óra 30 perctől pedig a Quimby koncertjén tombolhat a közönség.

Bővebb infó: http://www.belvaros-lipotvaros.hu/

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei