2012. június 23.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

EFOTT 2012 - Már Kapa és Pepe is begyakorolta a sátorállítást

Idén július 3-8. között rendezik meg az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját, amely a megszokott, egyébként is széles programkínálatot tovább bővítve most színházi produkciókat is kínál a fesztiválozóknak. Mucsi Zoltán és Scherer Péter is ott lesz az EFOTT-on, és már most elkezdték gyakorolni, hogyan verik majd fel a sátrukat Velencén.

2012-ben Velence ad majd otthont az egyetemisták és főiskolások kedvenc fesztiváljának. A már megszokott zenei és egyéb szabadidős programok mellett idén azonban újítanak a szervezők, és az EFOTT színházi programokkal is készül: többek között a Szkéné Színház is képviselteti magát. Ezen felbuzdulva a Szkéné két színésze, Mucsi Zoltán és Scherer Péter, vagyis Kapa és Pepe, ahogy a Jancsó-filmekben megismerhette őket a közönség, úgy gondolta, gyakorlatozik kicsit a fesztiválra, és sátrat vertek a Városligetben.

A Szkéné Színház az EFOTT-ra kifejezetten olyan darabokkal készül, amelyek felkelthetik a fiatalabb korosztály érdeklődését, bemutatják például a Galaxis útikalauz stopposoknak című darabot, a Parasztoperát, és a Tévedések vígjátékát is. Mucsi Zoltán és Scherer Péter A fajok eredete című előadásban szerepel majd Velencén, de amellett, hogy a színpadon szórakoztatják majd a közönséget, riporterkedni is fognak: arról faggatják majd az EFOTT népét, hogy milyen viszonyban vannak a színházzal, úgy általában. Ha pedig a két színész kamerát és mikrofont kap a kezébe, kő kövön nem marad! Mint Scherer Péter kifejtette ennek kapcsán: "Korábban készítettünk már kreatív közvélemény-kutatós videókat, és mindig nagyon élveztem, ahogyan beigazolódnak vagy éppen megdőlnek a prekoncepcióim, amikor odalépek valakihez. Nagyon örülünk Kapával, hogy lesz színház az EFOTT-on. Ki tudja, hány új színházrajongó fiatalt nyerhetünk meg Velencén!"

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei