2012. július 17.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

I. Artmozik Éjszakája - Vár a Művész, Puskin és a Toldi!

Augusztus 24-én először rendezik meg az Artmozik Éjszakáját a Művész, Puskin és Toldi filmszínházakban, amelyek az év legjobb alkotásait válogatták össze a különleges alkalomra. A fesztivál látogatói egy karszalaggal mindhárom helyszínen nézhetnek filmeket, akár többet is.

Budapest legújabb éjjeli kulturális eseménye augusztus 24-én, 20 órakor indul, az utolsó előadások 25-én, reggel 6 órakor kezdődnek. A színvonalas kínálat mellett a résztvevő intézmények különleges borokkal (Művész mozi), koktélokkal (Puskin mozi) és kávékülönlegességekkel várják vendégeiket.

A karszalagok mindhárom mozi minden vetítésére érvényesek lesznek, a helyfoglalás érkezési sorrendben, a terem befogadóképességéig lehetséges. A szervezők igyekeznek a filmekből több előadást tartani, hogy minél kevesebben maradjanak a választott műről.

Az Artmozik Éjszakája részletes programja hamarosan elérhető lesz a mozik weblapján, illetve a http://artmozi.hu oldalon.

A karszalagok július 19-től kaphatók a Művész, Puskin és a Toldi pénztárában, augusztus 15-ig elővételben 2500, utána 3000 forintért.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei