2012. július 19.Kristóf Luca
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Belefulladt a Tiszába egy fiú - A Hegyalja Fesztiválra érkezett

Mindössze huszonhárom esztendős volt az a fiú, akit csütörtök délelőtt találtak meg Rakamaznál - sajnálatos módon belefulladt a Tiszába. A fiú kilétéről annyit lehet tudni, hogy Kisvárdáról érkezett, a szerdán kezdődött Hegyalja Fesztiválra. Mint kiderült, már kedden este, a fesztivál kezdete előtt nyoma veszett.

Egyelőre semmilyen bővebb információt nem lehet tudni a holtan talált fesztiválozó fiú ügyével kapcsolatban - a rendőrség mindössze annyit közölt, hogy csütörtök délelőtt a Hegyalja Fesztiválon résztvevő fiatalok találtak rá a holttestre Rakamaznál a Tiszában. A huszonhárom esztendős fiatal a hírek szerint szintén a fesztiválra érkezett Tokaj-Rakamazra, azonban még kedden este, a fesztivál kezdete előtt nyoma veszett. A rendőrség még annyit közölt, hogy az idegenkezűséget teljesen kizárták az ügyben, így valószínűsíthető, hogy valamilyen baleset történhetett, a haláleset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálják az illetékesek.

Tegnap vette kezdetét Tokaj-Rakamazon a Hegyalja Fesztivál, amely négy napon át várja a bulizni vágyó fiatalokat - sajnálatos módon azonban rögtön az elején egy ilyen tragikus esemény árnyékolja be ezeket a napokat, amelyeknek egyébként a felhőtlen szórakozásról kellene szólniuk. Ráadásul néhány nappal korábban, hétfőn szintén meghalt egy férfi Rakamaznál, ő tiltott helyen fürdőzött egy barátjával - állítólag egy stégről ugráltak a folyóba, azonban a férfi az egyik ugrás után többé nem jött a felszínre. Holttestét a búvárok találták meg hétfőn.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei