2012. július 23.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

DumaFüred Fesztivál - A legjobb stand uposok a Balatonra gyűlnek

Tíz napon át minden a nevetésről szól majd Balatonfüreden: 2012. július 27-én kezdetét veszi ugyanis a DumaFüred Fesztivál, mely egészen augusztus 5-ig tart majd új helyszínén, ahol egy sokkal nagyszabásúbb, ám céljául továbbra is a szórakoztatást választó rendezvényen vehetnek részt a látogatók.

Nagyvázsonyból költözött Balatonfüredre a stand up comedy-sek fesztiválja, melyen idén már három színpadon várják a nevetni vágyó közönséget. Természetesen, a DumaFüred Fesztivál középpontjában a hagyományos stand up comedy előadások állnak majd, azonban emellett számos mulattató programra lehet számítani. A helyszínt a SunCity biztosítja, itt állítják fel egyrészt a nyolcszáz férőhelyes sátrat, aki viszont meghittebb szórakozásra vágyik, annak a Lipstick klub ígér feledhetetlen élményeket. A nagyszínpad pedig nem csak humorral, hanem jobbnál jobb koncertekkel is várja a látogatókat.

Önálló estet ad egyebek mellett Felméri Péter, Kovács András Péter, Hadházi László, Dombóvári István és Mogács Dániel, de megcsillogtatja humorérzékét egy közös műsor keretében a Maciarcok (vagyis Aranyosi Péter, Hadházi László, és Szupkay Viktor, a műsorvezető Rekop György lesz). Az ifjú tehetségek a Fiatal Félőrültek Fesztiválján mutatkoznak be, de lesz Rádiókabaré-felvétel, a nagyszínpadon pedig egyebek mellett fellép a Heaven Street Seven, a Budapest Bár, az Ocho Macho, a Magashegyi Underground, a Bëlga és a Soeri&Poolek is.

Bővebb infó: www.dumaszinhaz.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei