2012. július 25.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivál az Öreg-tó partján

Első alkalommal kerül megrendezésre a Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivál, amelynek három napja alatt számos művészeti ággal ismerkedhet, aki ellátogat az Öreg-tó partjára. A fesztivál 2012. július 27. és 29. között várja a látogatókat koncertekkel, kiállítással, borkóstolókkal és családi programokkal egyaránt.

Hogy fér meg egymás mellett Halász Judit és a Tankcsapda? Tatán a hétvégén kiderülhet, hogy remekül, ugyanis mind a gyerekek kedvenc énekesnője, mind a fiatalok által kedvelt rockbanda tiszteletét teszi a Tatai Utcazene és Művészeti Fesztiválon. Mellettük persze még nagyon sok előadóval lehet majd találkozni Tata négy különböző pontján: az Esterházy sétányon, a Váralja utcában, a Bajcsy Zsilinszky úton és az Esterházy udvarban felállított színpadokon összesen negyven előadó fordul meg a három nap alatt. A legkülönbözőbb zenei stílusok képviselői koncerteznek, a flamencótól a heavy metalig, a latin jazztől a rock and rollig mindenre lehet majd szórakozni. A gasztro-punk-ként aposztrofált Fit Fat zenekar az új műfaj keretében lecsót főz a színpadon a koncert alatt, amit a közönség is megkóstolhat az előadás végén. Hogy az utcazene-jelleg megmaradjon, a közönség - bár a koncertek ingyenesek - adományokkal fejezhetik ki tetszésüket. A produkciók alatt összegyűlt összeg felét a zenekar megkapja, a másik fele egy közös kalapba kerül, és a fesztivál végén a közönség által leginkább kedvelt formáció kapja meg.


A Fit Fat gasztro-punk zenekar is fellép az első Tatai Utcazene és Művészeti Fesztiválon

A fesztivál nagyszínpadán zajló koncertekre jegyet kell váltani, de érdemes, hiszen egyebek mellett olyan előadók koncertjeire lehet bulizni, mint a Vad Fruttik, az Edda, a Tankcsapda, a Kiscsillag, az Auróra, vagy Péterfy Bori és a Love Band. Az Esterházy-kastélyban a fesztivál ideje alatt kiállítás nyílik, tizenöt fiatal kortárs képzőművész alkotásait lehet majd látni.

A Tatai Utcazene és Művészeti Fesztivál nagyszínpados koncertjeire elővételben a 3 napos bérlet 4.900 Ft, a napijegy 1.500 Ft, a helyszínen a 3 napos bérlet 5.700 Ft, a napijegy 1.900 Ft. Halász Judit és az Alma együttes délelőtti koncertjére a jegy 1.200 Ft. A gyerekeknek 120 cm alatt a belépés ingyenes.

Bővebb infó: www.tataiutcazene.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei