2012. december 18.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Akciós a bérlet a Fishing On Orfűre karácsonyig - Kispál-nap is lesz

Sok meglepetést és szokás szerint remek szórakozási lehetőséget ígér a 2013-as Fishing On Orfű - aki pedig semmiképp sem akar lemaradni a 2013. június 19-22 között megrendezésre kerülő fesztiválról, az most ráadásul akciósan válthatja meg bérletét, egészen karácsonyig. Biztosan befér még a fa alá!

Jövőre egy tematikus nappal bővül a Fishing On Orfű kínálata: és mi más is lehetne a téma, mint a Kispál és a Borz - a Lovasi András nevével fémjelzett fesztivál most az énekes korábbi, nagy sikerű bandája előtt tiszteleg. Június 19-én a nagyszínpadon hazánk legnépszerűbb bandái egy-egy Kispál-nótát adnak elő, természetesen saját ízlésükre, stílusukra formálva. Ami már biztos, hogy fellép majd a Punnany Massif, a Subscribe, a Soerii & Poolek, az Intim Torna Illegál, a Compact Disco, az Óriás és az Alvin és a Mókusok, de a lista csak egyre bővül. A zenekarokat egyéni produkciók váltják majd a kisszínpadon, természetesen szintén Kispál-dalokkal, majd az estét egy fergeteges buli zárja.

Aki tehát nem akar lemaradni az immáron négy napos Fishing On Orfű fesztiválról, az már karácsony előtt megválthatja a bérletét - ráadásul így a pénztárcáját is kíméli, hiszen 2012. december 24-ig akciósan, mindössze 10.990 Ft-ért lehet bérletet váltani az eseményre.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei