2013. január 2.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

VilágVeleje Fesztivál 2013 - Évindító a Millenáris Teátrumban

A Millenáris Teátrum ad otthont idén az immáron tizennegyedik alkalommal megrendezésre kerülő VilágVeleje Fesztiválnak január 18-án és 19-én. Az évindító rendezvényen a hazai zenei élet kiválóságai lépnek színpadra: az Intim Torna Illegál születésnapot ünnepel, és felbukkan Bérczesi Robi is, hosszú hallgatás után.

Január 18-án ünnepli harmadik születésnapját az Intim Torna Illegál a VilágVeleje Fesztiválon a Millenárison. Ebből az alkalomból a nemrégiben megjelent második lemez friss dalai mellett a korábbi nagy sikereket is hallhatja majd a közönség. A születésnapi ünneplést követően a The Carbonfools lép színpadra, akik sok meglepetést, és remek hangulatot ígérnek a jelenlévőknek. Az este zárásaként egy különleges programra kerül sor: Bérczesi Róbert - Én című műsorát élvezhetik az egybegyűltek - a Hiperkarmából és a Biorobot nevű formációból ismert énekes-dalszerzőről már régen nem hallhatott a közönség, így a mostani előadás különleges élményt lehet a rajongóknak.

A Fesztivál második napján a Csókolom zenekar nyitja meg az estét. Őket követi a szintén nemrég új lemezzel jelentkezett Péterfy Bori és a Love Band, akik a régi, nagy slágerek mellett természetesen új dalaikat is elhozzák erre a koncertre - kár volna kihagyni! Az este folyamán színpadra áll még a gitár-tangóharmonika-trombitára épülő Presszó Tangó Libidó zenekar, valamint a Vörösfenyő zenekar.

***


VilágVeleje Fesztivál 2013
Helyszín: Millenáris Teátrum
Időpont: 2013. január 18-19.
Jegyek:
Napijegy elővételben: 2600 Ft
Napijegy a helyszínen: 2900 Ft
Bővebb infó: www.vilagveleje.hu

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei