2013. január 10.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Balaton Sound lett a legjobb közepes méretű európai fesztivál

Tegnap késő este kerültek kiosztásra a fesztiválok világában igen komoly elismerésnek számító Festival Awards Europe díjai, amellyel a legjobb európai fesztiválokat ismerik el. Az idei versenyen ismét született magyar siker: a Balaton Sound a maga kategóriájában - a közepes méretű fesztiválok között - a legjobb lett.

Tavaly az egész ország örülhetett a hírnek: a Sziget lett Európa legjobb fesztiválja, elnyerte a rangos European Festival Awards fődíját. Idén ismét van okunk a vidámságra, ugyanis tegnap késő este a hollandiai Groningenben kiosztásra kerültek a 2013-as elismerések is, amelyekből egy hazai fesztivál ismét részesülhetett. A Sziget Szervezőiroda legfiatalabb fesztiválja, a Balaton Sound lett Európa legjobb közepes méretű fesztiválja.

A díjat a Balaton Sound két főszervezője, Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán vette át tegnap este Groningenben, a két alapító ezt követően elmondta: "Az eddigi sikerek megkoronázása ez a díj. Igen megtisztelő számunkra ez az elismerés, ami arra is ösztönöz, hogy még tovább fejlesszük a rendezvényt, és a későbbiekben is méltóak lehessünk erre az elismerésre". A Balaton Sound a szervezők szerint prémium fesztiválélményt ígér, amit a közönség és a szakma is igen nagyra értékel. Az idei rendezvény, amelyre 2013. július 11-14. között kerül sor, ismét számos különleges fellépőt és élményeket szállít majd a látogatóknak, megfűszerezve az utánozhatatlan balatoni hangulattal.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei