2013. január 14.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

I. Budai Hentes Fesztivál a Millenáris Parkban 2013 januárjában

Első alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a Millenáris Parkban a Budai Hentes Fesztivál, amelyen három napon keresztül mutatkoznak majd be a hentes szakma képviselői - lesz disznóvágás, a legjobb hentesek összemérhetik tudásukat, a humorfelelős pedig Éles István lesz, de koncertek és disco is várja a látogatókat január 25-27. között.

Hurka, kolbász, kocsonya és sült vér - minderre, és még számos finomságra számíthat, aki ellátogat 2013. január 25. és 27. között a Millenárisra, az első alkalommal megrendezésre kerülő Hentes Fesztiválra. Az eseményen egyfelől a szakma szépségeire kívánják felhívni a figyelmet, másfelől egy színes, tartalmas fesztivállal mutatják majd meg, hogy januárban is lehet önfeledten szórakozni. A rendezvény egyik fő attrakciója a disznó feldolgozó verseny lesz, amelyre még lehet jelentkezni (részletek a www.sajtfesztival.info oldalon olvashatók). De természetesen nem csak a finom ételeken lesz a hangsúly: lesz néptáncbemutató, koncertek, és rengeteg humor.

Bár a program még folyamatosan bővül, már most rengeteg hívogató, izgalmasnak ígérkező programpont biztatja a látogatókat, hogy a háromnapos rendezvény valamelyik napján - vagy akár mindhárom napon - ellátogasson a Millenáris Parkba. A belépés pénteken díjtalan, szombaton és vasárnap elővételben 800 Ft, a helyszínen 1000 Ft lesz. Tíz éves kor alatt a gyerekek ingyen látogathatják a fesztivált.

***


I. Budai Hentes Fesztivál
Helyszín: Millenáris Park
Időpont: 2013. január 25-27.
Bővebb infó: www.sajtfesztival.info

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei