2013. január 24.Frei Gabriella
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Sziget Fesztivál 2013 - Újabb sztárok érkeznek

A nagyszínpadon fellépő Blur után újabb nevekkel bővült a Sziget Fesztivál - különösen az A38 színpad, és az Aréna - kínálata. Az idei rendezvény vendége lesz többek között Boys Noize, Nicky Romero, Deichkind, Parov Stelar Band, Oscar Mulero és egy új felfedezett, Azealia Banks.

Az Aréna 2013-as sztárjai között lesz Boys Noize, aki a Rolling Stone magazin szerint a világ tíz leghatalmasabb DJ-jének egyike. Hozzá csatlakozik a fiatal kora ellenére a legrangosabb szórakozóhelyeken és leglátogatottabb elektronikus zenei fesztiválokon rendszeresen megforduló holland Nicky Romero, valamint az elektronikus hip-hopot képviselő német származású csapat, a Deichkind. A VOLT mellett a Szigeten is játszik a Marcus Füreder vezette Parov Stelar Band, az electro swing úttörője, és jön a tradíciót haladással ötvöző spanyol lemezlovas, Oscar Mulero is. Új lemezét, az Every Weekendet mutatja be az A38 színpadon a grimcore-t játszó Hadouken, a rockos hangzásról pedig a Triggerfinger, és a The Bots gondoskodik.

A közönség kívánságára a nagyszínpadon zenél majd a punk és a rock határán elhelyezkedő, szatirikus szövegekkel operáló Die Ärzte, valamint a német reggae-dancehall együttes, a Seeed. Először szerepel az augusztusi fesztiválon Azealia Banks, aki a "BBC Sound of 2012" megmérettetésén harmadik helyezett volt, a NME Awards-on pedig elnyerte a Philip Hall Radar Award-ot.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei