2008. december 18.Csillag Zita
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Négy karácsony és egy ötödik

Vince Vaughn nem tanul a saját filmjeiből. Legújabb vígjátéka, mely a Négy karácsony (Four Christmases, hazai bemutató: december 18.) címet viseli, az Egyesült Államokban két héten át állt a toplista élén, és már megközelítette a százmillió dolláros bevételi határt.

A Négy karácsony arról szól, hogyan próbál meg egy ifjú pár (Vince Vaughn és Reese Witherspoon) karácsonykor meglógni a családja elől, és miért kénytelen végül mégis végigjárni a rokonokat: ahol persze csupa furcsa és alig túlélhető meglepetés, dilis hozzátartozó, vagy ketrecharcos kistestvér vár rájuk.

De bármit sugall is az ünnepi vígjáték, a komikus sztár nem fél a családtól. Sőt. Egyre inkább úgy néz ki, hogy 2009-ben megalapítja a sajátját: a 38 éves színész végre meggyőzte szerelmét, Kyla Weber-t, hogy Kanadából költözzön hozzá Los Angelesbe. A karácsonyt már együtt töltik, és Kyla utána nem repül vissza északra.

"Mi az, hogy négy karácsony? Sokkal többet akarunk együtt tölteni" - nyilatkozta Vince Vaughn, aki úgy látszik, végre megtalálta azt a témát, amiből nem akar viccet csinálni.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei