2009. február 21.Pataki Andrea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Watchmen 2 - lesz vagy sem?

Ellentmondó hírek szállingóznak a még be sem mutatott, de már most az év mozis zenzációjának számító Watchmen: Az őrzőkről. Pontosabban a folytatásáról - ugyanis a rajongók már most azzal számolnak, hogy nem érnek véget a maszkos igazságosztók kalandjai.

A film egyik főszereplője, Jeffrey Dean Morgan azonban legutóbbi interjújában lehűtötte a kedélyeket.
- Mint mostanában szokás, benne van a szerződésünkben, hogy a folytatásban is szerepelni fogunk - mondta a színész, aki A Komédiás nevű igazságosztót játssza a filmben. - Csak az a baj, hogy a rendező, Zack Snyder nem akar még egy részt, és nélküle az egész projekt kútba esik. Úgyhogy azt ajánlom minden rajongónak, ne vegyen mérget arra, hogy az Őrzők visszatérnek. Persze sosem lehet tudni...

A Watchmen a műfaj ismerői szerint a világ egyik legjobb képregénye, és sokáig úgy vélte mindenki, hogy nem lehet megfilmesíteni. A karakterek és a történet rendkívül bonyolult, úgy is lehet mondani, hogy a Watchmen a gondolkodó ember képregénye. A cselekmény 1984-ben, egy alternatív Amerikában játszódik, ahol a szuperhősök, az Őrzők hozzátartoznak a mindennapi élethez. Miközben kitörni készül a világháború a Szovjetunióval, valaki öldösni kezdi az Őrzőket, amit a maszkos igazságosztók nem hagyhatnak annyiban.

Watchmen
Hazai bemutató: 2009. március 5.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei