2009. március 27.Sós Eszter
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Mickey Rourke és Scarlett Johansson is szerepel a Vasember 2-ben

Jon Favreau rendező sorra jelenti be, hogy kik fognak szerepelni az Amerikában várhatóan 2010. május 7-én bemutatásra kerülő Vasember második részében. Az első filmben még csak pár percre felbukkanó Samuel L. Jackson után már Sam Rockwell, Scarlett Johansson és Mickey Rourke is biztosan ott lesz a nagysikerű képregényadaptáció folytatásában.

Kedvenc szétcsúszott arcú színészünk ismét bizonyíthatja tehetségét, ugyanis ő kelti majd életre a vásznon Vasember ellenfelét. Mickey Rourke erősen hezitált a szerepajánlaton, mivel mostanában olyan jól áll a szekere, hogy válogathat a jobbnál jobb ajánlatok közül, de úgy látszik végre sikerült megegyeznie az alkotókkal a gázsiját illetően. A karaktere egyébként két képregénygonoszból lesz összegyúrva: a bőrmaszkos Whiplash-ból, és a Vasemberhez hasonlóan erős fémpáncélba bújt Crimson Dynamóból.

Hogy a két figurát miként akarják kombinálni az alkotók, az egyelőre még rejtély, de az biztos, hogy a Robert Downey Jr. alakította Tony Starknak nem csak szuperbűnözőkkel kell majd megküzdenie, hanem egy Justin Hammer nevű iparmágnással is. A Sam Rockwell által életre keltett gátlástalan üzletember azzal vívja ki Tony Stark ellenszenvét, hogy a Stark Vállalat pálfordulása után fegyverek készítésébe kezd, és az ő cége lesz a legnagyobb hadianyag beszállító az USA-ban. Persze mindez nem jelentene olyan nagy gondot, ha Hammer nem erkölcstelen eszközökkel próbálna hatalomra törni és így Vasembernek is lesz beleszólása az ügybe.

Fémbe bújt szuperhősünknek azonban kellemesebb partnerei is lesznek, habár a Scarlett Johansson által megformált Natasha Romanoff sem a jók táborát erősíti majd. A Fekete Özvegy álnevű orosz kémnő testhezálló latex cuccba bújva várhatóan szintén kisebb bonyodalmakat okoz Tony Starknak.

Samuel L. Jackson a Vasember első részének végén már bemutatkozott, mint Nick Fury, de most amellett, hogy elvállata a második részben is a félszemű ügynök szerepét, szintén megformálhatja majd azt további nyolc, Marvel képregényből készülő filmben is (pl. Amerika Kapitány, Thor, Bosszúállók, S.H.I.E.L.D.). Állítólag Johansson kisasszonnyal is hasonló feltételekkel íratták alá szerződését, tehát őt is láthatjuk majd a közeljövőben Fekete Özvegyként domborítani jónéhány Marvel képregényadaptációban.

Tim Robbins szereplése egyelőre még kérdéses, pedig karakterének, Howard Starknak kulcsjelenete lesz majd a filmben, hiszen egy rövid múltidézés keretében a film készítői összeköttetést alkotnak a Vasember, illetve a hamarosan készülő Bosszúállók és Amerika Kapitány filmek között, ezzel teremtve meg a képregények után végre filmen is a szövevényes Marvel Univerzumot.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei