2009. április 1.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Az InterCom áprilisi DVD megjelenések

Több, nemrégiben bemutatásra került film, például az Amikor megállt a Föld, valamint A Quantum csendje is megvásárolható DVD-n áprilistól, Ally McBeal, James Bond és az X-Men rajongói pedig tovább bővíthetik gyűjteményüket. Igazi csemege A bárányok hallgatnak Blu-ray verziója, de két olyan filmet is beszerezhetünk ebben a hónapban, amik egyáltalán nem érkeztek meg a magyar mozikba.

Az InterCom 2009. áprilisi kínálatában több olyan új film is elérhető lesz DVD-n, amiket eddig csak a mozikban láthattunk. Így megvásárolható ezután Mark Wahlberg legutóbbi akciófilmje, a Max Payne - Egyszemélyes háború, valamint A csíkos pizsamás fiú című, különleges nézőpontú háborús dráma. A családi filmek körét bővíti a Mary Poppins 45. évfordulós díszkiadványa, a Madagaszkár 2, a Drágám, a kölykök… (összementek/marha nagy lett/mi mentünk össze) sorozat és az Űrkölykök című Disney mese, ami a Holdon játszódik. A sorozatfüggők április 8. után feltehetik DVD-s polcukra az Ally McBeal 3. évadját is.

A kiemelkedően igényes kép- és hangtechnika hívei számára több Blu-ray DVD megjelenéssel kedvez a forgalmazó. Az Amikor megállt a Föld című, Keanu Reeves és Jennifer Connelly főszereplésével készült sci-fi remake és a ’90-es évek egyik legszórakoztatóbb angol vígjátéka, az Alul semmi is elérhető lesz ezután ilyen formátumban. Tovább bővül a James Bond sorozat, a legutóbbi Daniel Craig-es A Quantum csendje mellett a hűvös titkosügynök rajongói magukévá tehetnek további 5 részt (A magányos ügynök, Goldfinger, Holdkelte, A világ nem elég, Az aranypisztolyos férfi) akár már a hónap első napján. Akik pedig arra vágynak, hogy a filmtörténelem talán legbrutálisabb, hajmeresztően félelmetes sorozatgyilkosa költözzön nappalijukba, 2009. április 19-től vásárolhatják meg A bárányok hallgatnak Blu-ray változtatát.

Április végén megérkezik a mozikba az X-Men legújabb része angolul Wolverline, magyarul előreláthatólag Kezdetek alcímmel. Aki az új film megnézése előtt szeretné felfrissíteni emlékeit a korábbi történésekkel kapcsolatban, április 29-től megteheti, hiszen mind A kívülállók, mind az X-Men 2, valamint Az ellenállás vége című rész is megvásárolható lesz ekkortól. Egyáltalán nem került viszont mozikba A méhek titkos élete című tavalyi alkotás, ami címével ellentétben nem egy természetfilm, hanem egy 14 éves kislány (Dakota Fanning) drámája, aki kísérőjével (Jennifer Hudson) egy méhészettel foglalkozó déli családnál (a családtagokat többek között Queen Latifah és az R&B énekesnő Alicia Keys alakítja) keres menedéket halott anyja emléke elől. Szintén kizárólag DVD-n lesz elérhető április 15-től a Fulladás, egy kétségbeesett férfi története, aki úgy szerez pénzt édesanyja kórházi kezelésére, hogy egy étteremben fuldoklást szimulál, majd az őt megmentő, és ezután érte felelősséget érző embereket kihasználja, és anyagi támogatást kér tőlük.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei