2009. április 2.Pataki Andrea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A Szörnyek… mindent vittek

A múlt hétvégén az év eddigi legjobb összbevételét hozta Észak-Amerikában a Szörnyek az űrlények ellen című animációs film. Az Egyesült Államokban és Kanadában 59,3 millió dollárt produkált, ami az első tizenkét toplistás film összbevételének 42 százaléka.

A film sikerének egyik titka, hogy háromdimenziós formátumban is megnézhető. Majdnem ugyanannyian váltottak jegyet a 3D-s változatra, mint a hagyományosra. A 3D-s változatra szóló jegyek természetesen drágábbak voltak, ez is hozzájárult a magas bevételhez. A film ára azonban még messze nem jött be, hiszen az öt éven át készült megaprodukció 175 millió dollárba került - ebből 15 milliót a 3D-s animációra fordítottak. Persze nem kell attól tartani, hogy a forgalmazó DreamWorks stúdió hoppon marad, mert hatalmas az érdeklődés a Szörnyek... iránt. - Bebizonyosodott, hogy a 3D-s formátum nagy jövő előtt áll - nyilatkozta a Anne Globe, a DreamWorks marketingfőnöke. - Még minket is meglepett ez a jó eredmény!

A Szörnyek az űrlények ellen elején titokzatos űrhajó száll le Amerikában, és megtámadja az embereket. A hadsereg tehetetlen, ezért a kormány beveti az eddig titkos bunkerben őrzött mutáns szörnyeket. A produkció a régi szörnyfilmek paródiája, egyben tisztelgés is előttük.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei