2009. június 9.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

John Travolta és Kelly Preston még nem állnak készen

Június 4-én a The Taking of Pelham 123 című akcióthriller bemutatóján a film készítői önfeledten pózoltak és mosolyogtak a fotósoknak. A stáb azonban nem volt teljes, hiszen a film egyik szereplője nem jelent meg a vörös szőnyeges mosolygáson. A hiányzó színész pedig a film egyik főszereplője, John Travolta volt.

Travolta eddigi karrieje során talán ez volt az első olyan alkalom, hogy nem jelent meg saját filmjének premierjén. Hiányzásának oka azonban teljesen érthető. Ő és felesége, Kelly Preston ugyanis fiuk, Jett halála óta még nem jelentek meg a nyilvánosság előtt.

A színész filmbeli partnere, Denzel Washington az újságírók kérdésére válaszolva elmondta, hogy a Grease egykori sztárja még nem áll készen arra, hogy visszatérjen a reflektorfénybe.

- Beszéltem Johnnal. Felesleges mondanom, hogy küzd. Sőt, nem csak beszéltem vele, hanem meg is hallgattam őt. Két vagy három órán keresztül csak hallgattam. De mit lehet ilyenkor mondani?

Hogy valamelyest kárpótolja rajongóit, John Travolta a film producerével üzent a bemutató közönségének, melyben háláját fejezte ki mindazoknak, akik támogatják őt a nehéz időkben.

A Tony Scott rendezésében készült The Taking of Pelham 123 (Hajsza a föld alatt) című filmet hazánkban előreláthatólag szeptemberben kezdik el vetíteni.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Petula 2009-06-10 15:20:11
Hajj, emberek(?)! Csodálkozni kell még ezen, vagy megérteni a szenvedést...? Egy szülőnek túlélni saját ivadékát mérhetetlen kín, mely sosem múlik. Ne tapasztald!
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei