2009. július 23.Kőnig Mariann
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Év végére Michael Jackson-film?

A legfrissebb amerikai sajtóhírek szerint a Michael Jackson koncertpróbáiról készülő hollywoodi produkció már év végén a mozikba kerülhet. Még senki nem tud biztosan semmit, de a Sony Pictures filmstúdió 50 millió dollárt ajánlott fel a minden bizonnyal nagy sikert arató film jogaiért. A harc már megkezdődött, a film azonban még nem készült el.

Michael Jackson, a "popzene királya" 2009. június 25-én hunyt el Los Angeles-i otthonában. Halálának híre mindenkit megdöbbentett, de voltak, akik hamarabb magukhoz tértek gyászukból, mint mások, és egyből arra gondoltak, hogyan állíthatnának emléket a legendának (melyből jelentős hasznot is húzhatnak). Michael Jackson halála előtt visszatérésre készült egy minden eddiginél nagyobb koncertturnéval. A koncertpróbákból több mint 80 órányi videofelvétel készült. Már a videoanyag megemlítésekor tudni lehetett, hogy a nagyközönség elől nem rejthetik el, és valószínűleg nem is akarják elrejteni, hiszen a koncertek és Michael Jackson hiányát enyhíteni kell valamivel.

A koncertpróbák felvételei az AEG Live birtokában vannak, de a belőlük készülő zenés dokumentumfilm jogait több hollywoodi stúdió is meg kívánja szerezni. Miután a Sony Pictures 50 millió dollárt ajánlott fel a filmjogokért, valószínűleg megkezdődik a licitálás. Kérdés azonban, hogy a pénz fog dönteni, vagy valami egészen más.

Értesülések szerint az év végére várható film rendezője Kenny Ortega (High School Musical, Szívek szállodája) lesz.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei