2009. július 23.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Légkondi, gömbölyű idomok, széles váll - Jó pasik és nők a mozivásznon

Vonzó férfiak és gyönyörű nők, eredendően előnyben vannak a filmvásznon, de nyaranta, amikor minden habkönnyű, még inkább a külcsín a fontos. Ezért a légkondicionálás mellett egy-egy pajkos tekintetért vagy formás domborulatért is érdemes moziba menni.

Az idei nyár filmkínálata újdonságok mellett dúskál a régi, sikeres mozik folytatásában, második, sokadik részében és már bevált szépségekben és macsókban. Christian Bale a Termintátorral és a Közellenségekkel a nyár első számú jó pasija, persze ebben a Batman Dark Knight óta túl sok meglepetés nincsen. A 35 éves walesi származású színész szerepei kedvéért hol csont soványra fogyja magát, hol kőkeményen edz, de a belőle áradó energia mindig impozáns és mindig pusztító. Ezzel nem is tudja most felvenni a versenyt sem Johnny Depp, a Közellenségek című filmbeli ellenfele, sem Brad Pitt, aki a Becstelen Brigantykban viselt bajusz miatt, csak a dobogó harmadik helyére volt esélyes.

Macsónak ugyan még nem nevezhető és nem említhető egy lapon az előbbi triumvirátussal, de kétségtelenül a gyengébbik nem százait vonzza a mozikba Daniel Radciffe, alias Harry Potter. A mára 19 éves fiatal varázsló a Harry Potter és a Félvér herceg című filmben ugyan még kölyökképű, de reklámokban és egy Broadway darabban már megmutatja a férfiasabb oldalát (testét) is, hogy növekedjen a rajongóinak átlagéletkora.

Azért van egy ismeretlen név és külső is a moziba csábító férfiak között, Tom Sturridge a Rockhajó fiatal és legkevésbé ismert főszereplője, akinek durcás arca és mélykék szeme még sokáig kísértheti az erre hajlamosakat. Tom eddig csak a Csodálatos Júlia című filmben kapott egy kisebb, mondhatni nyúlfarknyi szerepet, így a Rockhajó számára valódi kitörési lehetőséget jelent. Tehetségben ugyan nyilvánvalóan nem versenyezhet Philiph Seymur Hoffmannal vagy Kenneth Branagh-hal, filmbeli partnereivel, de mivel utóbbiaknak nem a külsejük a legnagyobb erényük, Tom Sturridgenek, ha a nevét egyenlőre nem is, de az arcát biztosan megjegyzi az egyszeri néző.

Nem csak a nőket, a férfiakat is be kell vonzani a moziba, ráadásul közhely, hogy az erősebbik nem habozás nélkül megnéz egy filmet egy bombázó színésznő kedvéért. A producerek meg is próbáltak kielégíteni minden igényt, de ahogy a színészeknél itt is inkább az ismert és már kedvelt arcokhoz vonzódtak. Franciás nyár ez, Audrey Tautou és Marion Cotillard a már a gallok nemzeti kincsi közé tartozik szépsége és tehetsége jogán. Előbbikarcsú, őzike alkata és pajkos mosolya Coco Chanel című filmben, ha a legendás divattervezőnek nem is, de magának biztosan szerez újabb rajongókat. Marion Cotillard már tíz évvel ezelőtt elbolondította Danielt, a legmenőbb taxisofőrt, Edith Piafként egy világ hevert a lábainál, ezen a nyáron a Közellenségekben ő a NŐ, akit a gengszter John Dillinger és a közönség is imád.

Kihagyhatatlan a nyári filmek csábítói közül Megan Fox, mert hiába látványos az Autobotok és az Álcák harca, jó látni a sok acél között az ifjú, formás emberi húst. Megan Fox a Transfomers első része óta megjárta minden férfimagazin címlapját, úgyhogy nem feltétlen kell a látványért a moziba menni, de azért ami szép, az szélesvásznon, hatalmasban még szebb. Ha a nyári mozi jó pasijai között helyet kapott Daniel Radcliffe, akkor helyet érdemel Emma "Hermione" Watson is, pontosan ugyanazokkal a feltételekkel és megjegyzésekkel, mint kis varázslóbarátja. A nyolc évvel ezelőtti édes kislányból idő közben nővé értett Emma, az új díva, akire még Keira Knightley-t is lecserélték a Chanel reklámkampányában.

Azért az sem keseregjen, ezek után sem vágyik a légkondicionált mozikba, jó pasik és szép nők a strandon is vannak.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei