2009. július 30.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Heti mozipremierek: Bunyó, Szerelem olasz módra

2009. július 30-tól a Szerelem olasz módra című, kellemes hangulatú romantikus vígjáték, valamint a kigyúrt Channing Tatum kemény ökle várja leginkább azokat a kánikula elől moziba menekülő nézőket, akik sem fordulatokra, sem mélyenszántó mondanivalóra nem vágynak.

Bunyó

Shawn McArthur utcai hamis-könyv árulásból és szerencsétlenkedésből próbálja megkeresni a mindennapi betevőt, amíg egy verekedés során fel nem figyel rá egy éles szemű, jó kapcsolatokkal rendelkező svindler, és el nem kalauzolja őt a jól fizető illegális utcai harc világába. Innentől nincs megállás, egyik bunyó követi a másikat, és Shawn nem tud szabadulni az őt kísérő átoktól: csak nyerni képes.

A főszereplő Channing Tatum leginkább a Step up táncos lábú utcagyerekének szerepéről lehet ismerős a nézőknek, most azonban a táncparkett helyett New York utcáit koptatja. A meggyőző színészi alakítások kedvelőinek figyelmét azonban inkább szereplőtársára, Terrence Howard-ra (Ütközések, Ray) hívnám fel, kétségkívül ő biztosítja a film kiemelkedőbb jeleneteit, már amennyiben beszélhetünk ilyenekről.

Eredeti cím: Fighting
Szereplők: Channing Tatum (Shawn McArthur), Terrence Howard (Harvey Boarden), Zulay Henao (Zulay Valez), Luis Guzmán (Martinez), Brian J. White (Evan Hailey)
Rendező: Dito Montiel
Forgatókönyvírók: Dito Montiel és Robert Munic
Zene: David Wittman és Jonathan Elias
Forgalmazó: UIP-Duna Film

*


Szerelem olasz módra

Számtalan legenda kering az olasz szeretők forró szerelméről, épp ezt próbálja meglovagolni Jake, aki a látszat kedvéért olasz származásúnak állítja be magát, hogy illjen rá a hősszerelmes szerep. A saját magának elképzelt ideál egyetlen tulajdonságával sem rendelkezik ugyan, de ez nem tántorítja el begyakorlott szerepe játszásától. Nyolc évvel korábbi barátnőjét próbálja állhatatosan visszahódítani, nulla eredménnyel, ugyanakkor betoppan életébe Marisa, aki minden jel szerint tökéletesen illene hozzá, és minden bénasága ellenére is kedveli a fiút.

A készítők könnyed és aranyos romantikus filmet hoztak létre, többnyire ismeretlen szereplőkkel, a Jake-t alakító Jay Jablonski-t például 3 éve láthatta utoljára az a szűk közönség, akik megnézték A halál után című horrort. Természetesen a kevéssé ismert alkotói gárda cseppet sem von le a hangulatos vígjáték értékéből.

Eredeti cím: Everybody wants to be italian
Szereplők: Jay Jablonski (Jake), Cerina Vincent (Marisa), Marisa Petroro (Isabella), John Kapelos (Steve)
Rendező és forgatókönyvíró: Jason Todd Ipson
Zene: Michael Cohen
Forgalmazó: Fórum Hungary

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei