2009. augusztus 20.Csillag Zita
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Avatar - nyilvánosságra kerülnek az első részletek!

A mozi sosem lesz már olyan, mint volt. James Cameron 3D filmje, az Avatar valószínűleg örökre megváltoztatja azt, ahogy a film által teremtett világokra gondolunk. A Titanic rendezője bebizonyítja, hogy a technika mindenre képes: avatott kezekben valóban új, tökéletes univerzumokat hozhat létre.

A mester mostanáig sikeresen őrizte titkát: bár hatalmas várakozás előzi meg, senki nem tudja, hogy pontosan miről fog szólni, hogyan fog kinézni a Sam Worthington és Sigourney Weaver főszereplésével készült, különleges 3D technikával és a hozzá szükséges óriásköltségvetéssel forgatott szuperprodukció.

Augusztus 21-én, az egész világon egyszerre lehull a lepel: Los Angelestől Budapesten át Tokióig mindenütt ugyanezen a napon az arra kiválasztott mozik levetítenek egy negyedórás összeállítást, valamint Cameron három dimenziós felvételen elmondott köszöntőjét, amely elárul néhány érdekességet az Avatar-ról. A poénokat azért nem lövik le: a látványos képsorok mind a film első harmadából valók.
Nálunk a Cinema City Arénában, 21-én 20:00 órakor vetítik le a montázst - az alkalom egyszeri és megismételhetetlen: az új mozi születésének első pillanata.

Avatar
Hazai bemutató: december 17.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei