2009. augusztus 27.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Film készülhet a világ legjobb gitárosáról

Habár többször többen nekifutottak már Jimi Hendrix élete megfilmesítésének, az eddigi próbálkozások különböző okokból mindig kudarcba fulladtak. Jelenleg azonban ismét tárgyalások zajlanak arról, hogy vászonra kerülhessen a legendás gitárvirtuóz életének története.

A Legendary Pictures nevezetű filmgyártó vállalat folytat tárgyalásokat ebben a témában, egyébként többek között A sötét lovag, a Watchmen és a Másnaposok elkészültét is nekik köszönhetjük. Jimi Hendrix örökségének gondviselője, Janie Henrdrix lesz majd az, aki az utolsó szót kimondja az életrajz elkészítését illetően, és az eddigiek alapján ő elég kemény dió, hiszen a korábbi tárgyalásokat rendre meghiúsította, illetve azok jogviták áldozatául estek.

Az azonban számára sem lehet kérdés, hogy a korai halált halt (mindössze 28 évesen hunyt el 1970-ben) alkotó élete vászonra kívánkozik, hiszen nem csupán zenéje, de személye is elévülhetetlen ikonná vált az elmúlt 40 évben, és utánozhatatlan gitártudása mellett egyedi énekhangjáról és -stílusáról sem fogunk egyhamar megfeledkezni. Ha a megegyezés megtörténik, és elindulnak a film előkészületei, máris felmerülhet a kérdés, és lehet találgatni, vajon ki lesz majd az a szerencsés színész, aki megkapja a lehetőséget, hogy Jimi bőrébe bújjon?

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei