2009. szeptember 1.Dallos Judit
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Jet Li hazatér Kínába Hollywoodból

Ázsia egyik legnépszerűbb színésze - aki első angol nyelvű szerepét a Halálos fegyver című sorozat negyedik epizódjában kapta - hazájába, Kínába utazik, hogy következő filmjét ott forgassa. A harcművész-színész, Jet Li három hollywoodi produkció után döntött a hazatérés mellett.

A 46 éves színész sikeres sportolói karrierjét feladva választotta a színész mesterséget, mindössze 17 évesen. Hazájában már igen nagy népszerűségnek örvendett, mikor a ’90-es évek végén szerepet kapott a Halálos fegyver 4-ben. Nevét 2000-ben ismerte meg az egész világ az Öld meg Rómeót! című film nyomán.

A harcművész most úgy döntött, hogy maga mögött hagyja a hollywoodi csillogást, legalábbis egy film erejéig. A forgatást - melyet egy első filmes rendező fog irányítani - hamarosan kezdik és ha minden a tervek szerint alakul, jövőre már láthatjuk is filmet a mozikban.

A produkció terjesztői jogait birtokló, hong kongi Edko Film szóvivője egyelőre annyit árult el, hogy a film merőben más lesz, mint Li eddigi mozijai. A szóvivő szavai alátámasztják azokat a híreszteléseket, miszerint a hangsúly ebben a filmben nem a harcművészeteken lesz.

Jet Li legutóbbi három filmje amerikai produkció volt, melyek közül a Tiltott királyságban együtt szerepelt Jackie Channel.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei