2009. szeptember 10.Pataki Andrea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Adam Sandler telefonbetyár volt - Új filmjében komikust alakít

Mielőtt befutott volna, Adam Sandler rossz telefontréfákkal csiszolta komikusi képességeit. Például magát idős hölgynek kiadva, egy bugyogóval a fején fölhívta a sarki csemegeboltot, és panaszt tett a szendvics minősége miatt - és közben majd megszakadt a röhögéstől.

Mindez 1991-ben történt, és a történelmi jelentőségi epizódról azért értesülhet a hálás utókor, mert valaki fölvette videóra a jelenetet, és most beletette Sandler legújabb filmjébe, a Ki nevet a végén című keserédes vígjátékba. Mindez nem véletlen: az a bizonyos valaki a film rendezője, Judd Apatow (A 40 éves szűz, Felkoppintva), aki annak idején Sandler szobatársa volt, s míg barátja stand up-komikusi babérokról ábrándozott, ő a kamera kezelését gyakorolta. Természetesen sokat ökörködtek együtt, és Apatow időnként föl is vette videóra, amint Sandler szárnyait próbálgatja.

A Ki nevet a végén komolyabb a szokásos Sandler-vígjátékoknál: élet és halál nagy kérdéseit boncolgatja, de persze azért közben lehet jókat nevetni. A történet hőse egy sikeres komikus (Sandler), aki megtudja, hogy leukémiás, és már nem sok van neki hátra. A vég árnyékában számot vet földi pályafutásával - és még nagyobb egoista szemétláda lesz, mint volt.

Funny People - Ki nevet a végén
Hazai bemutató: 2009. december 3.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei