2009. október 6.Kőnig Mariann
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Quentin Tarantino 2014-re tervezi a Kill Bill harmadik részét

"A Menyasszony újra harcolni fog!" - jelentette ki Quentin Tarantino egy olasz showműsor háziasszonyának. Tarantino sikert sikerre halmoz. Kutyaszorítóban, Ponyvaregény, Kill Bill, Sin City, Becstelen Brigantyk és a legújabb ígéret, a Kill Bill 3, melyben a tervek szerint Vernita lánya, Nikki indul bosszúhadjáratra. Erre azonban még várni kell, a jelek szerint 2014-ig.

Számos rendező ígérgetett már új filmet, korábbi sikeres film folytatását, de sok esetben nem valósultak meg a tervek. Quentin Tarantino nem tesz felelőtlen ígéreteket - legalábbis eddig nem tett. Megígérte a Becstelen Brigantyk érkezését, amit a mozikban már vetítenek is. Hasonló ígéretet tett a Kill Bill folytatására. Elmondása szerint "a menyasszony újra harcolni fog". Quentin Tarantino és Uma Thurman kettőse sikerre van ítélve: a többszörösen díjazott Ponyvaregény (1994) után Tarantino elkészítette a Kill Bill első (2003), majd második (2004) részét. A film rajongói azóta is várják a folytatást. A jó hír az, hogy folytatás lesz, a rossz viszont, hogy még sokat kell rá várni.Tarantino a Parla con Me olasz talk showban nyilatkozott a tervezett folytatásról: "Szerintem nekem és Uma-nak szükségünk van 10 év szünetre. Szeretem a karaktert és úgy gondolom, kiérdemelt 10 évnyi pihenést. Megérdemel 10 évet a gyermekével, Bibivel. A 10 év leteltével azonban történni fog valami, aminek hatására újra harcolni fog."

Egy vérbeli rendező tudja, mikorra időzítse filmjeit, és mikor beszéljen róluk. Tarantino ilyen rendező. Felmerül azonban a kérdés, hogy hatásszünetnek nem sok-e a tervezett 10 év? Olyan film esetében, mint a Kill Bill, valószínűleg nem, hiszen 5 évvel a második rész bemutatója után is úgy emlékeznek a nézők a képkockákra, mintha tegnap nézték volna végig a Menyasszony harcát.

A Kill Bill Vol. 3 várhatóan 2014-ben kerül a mozikba.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei