2009. október 29.Papp Csaba Zoltán
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Kenyeres Bálint filmje Hollywoodban

Kenyeres Bálint A repülés története című rövidfilmjét műsorra tűzi az Amerikai Filmintézet fesztiválja Los Angelesben, majd Rio de Janeiro, Cork, Marosvásárhely, Winterthur és Teherán seregszemléi. Ráadásul a hónap második felében három franciaországi rendezvényen is versenyez Kenyeres Bálint filmje: Amiens-ben, Villeurbanne-ban és Aix-en-Provence-ban.

Novemberben folytatódik Kenyeres Bálint rövidfilmjének világkörüli fesztivál-körútja. A repülés története című magyar-francia koprodukció november első hetében az Amerikai Filmintézet seregszemléjén, az AFI Fest-en lesz látható Hollywoodban. A rangos versenybe mindössze tíz rövidfilm kapott meghívást.

Latin-Amerika legfontosabb rövidfilmeknek szentelt mustrája Rio de Janeiróban szintén műsorra tűzi a 15 perces alkotást. Írország legrégebbi filmes rendezvénye, mely november 1-én kezdődik 54. alkalommal Corkban és a Svájc legfontosabb rövidfilm eseményeként számon tartott winterthuri szemle is meghívta Kenyeres mozgóképét. November elején a marosvásárhelyi filmfesztivál, majd az észak-németországi Braunschweig és Teherán nemzetközi szemléje mutatja be A repülés történetét. A hónap második felében három franciaországi rendezvényen is versenyez Kenyeres Bálint filmje: Amiens-ben, Villeurbanne-ban és Aix-en-Provence-ban.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei