2009. november 17.fh
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Alkonyat - Újhold: jegyelővétel és éjféli előadások

A legnagyobb rajongók a premier előtt két héttel már biztosíthatták helyüket, ugyanis ettől a naptól kezdve vásárolhatók jegyek a filmre. Ráadásul egyes mozikban az első előadások november 20-án 00.01 perckor kerülnek műsorra, így aki igazán biztosra akart menni, az már akkor megvehette jegyét az éjféli vetítések egyikére, hogy elsők között nézhesse meg a Twilight saga legújabb részét.

Alkonyat - Újhold
Bemutató: 2009. november 20.
Stephanie Meyer nagysikerű Alkonyat sorozatának második részében a románc halandó és vámpír között tovább szárnyal: Bella egyre mélyebbre merül a természetfeletti lények világában - így aztán még nagyobb veszélyben találja magát, mint korábban.

Az Alkonyat - Újhold Edward és Bella kapcsolatát sokkal magasabb és veszélyesebb szintre emeli. A történet egyik központi eleme az ősrégi riválisok: a vérfarkasok és a vámpírok közti konfliktus, ami a történetben Bella legjobb barátja, a vérfarkas Jacob Black és szerelme, a vámpír Edward Cullen között élesedik ki. A sztori teljesen új irányt vesz, mikor Bella felfedezi, hogy Forks lakói, különösen a Quileute-ok, valamint legjobb barátja, Jacob egész más, mint aminek korábban gondolta őket.

Eredeti címe: The Twilight Saga: New Moon
Rendezte: Chris Weitz
Szereplők: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene, Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Kellan Lutz, Nikki Reed, Jackson Rathbone, Billy Burke, Michael Sheen, Dakota Fanning, Bronson Pelletier, Alex Meraz, Kiowa Gordon, Edi Gathegi, Rachelle Lefevre
Írta: Stephenie Meyer regénye alapján a forgatókönyvet Melissa Rosenberg

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

nem
regisztrált
Oláh Alexandra 2010-04-08 12:52:49
Alexandra vagyok én szeretem afilmet mert jo és a szerelemrőlszol
Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei