2009. november 18.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Edward Norton ismét meghasonlik

Edward Norton-tól már megszokhattuk, hogy előszeretettel és nem utolsó sorban zseniálisan formál meg több személyiségű karaktereket, ezt bizonyította a Legbelső félelem, a Harcosok klubja és a Hulk című filmekben is. Legújabb filmjében is hasonló a helyzet, ám most saját ikertestvérét alakítja majd a színész.

A Leaves of grass című film története egy tökéletesen különböző személyiségű ikerpárra épül, akik úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás, és természetesen őket alakítja Edward Norton. Az egyikük egy bajszos, ápolatlan drogdíler, aki üzelmeivel elég komoly zűrökbe keveri magát, míg végül testvére segítségére szorul. Ekkor tűnik fel a színen a komoly filozófia-professzor, aki mindeddig igyekezett távol tartani magát öccse üzleti ügyeitől, mind értékrendben, mind stílusban tökéletes ellentéte testvérének. Ahhoz azonban, hogy a kalamajkából mindketten ép bőrrel kimászhassanak, most mégis neki kell magára öltenie a díler szerepét, és helyettesíteni a tesót egy kicsit.


Leaves of grass


Bár egy szuper filmhez igazából már Edward Norton játéka is elegendő lenne, nem ő a Leaves of grass (a cím egyébként fűszálakat jelent) egyetlen ismert és remek színésze, hiszen a büszke anya szerepében Susan Sarandon-t láthatjuk, és Richard Dreyfuss is feltűnik majd a vásznon. Az izgalmakról és az egyedi, emlékezetes stílusról pedig a sokoldalú rendező, Tim Blake Nelson gondoskodik majd, aki korábban az ’O’ - Othello és a The grey zone című filmeket készítette, színészként pedig az Ó testvér, merre visz az utad című Coen filmben, vagy éppen a Hihetetlen Hulkban is szerepelt már például, utóbbiban éppen Edward Norton oldalán. Legújabb filmjében a rendezés mellett a forgatókönyvről és a produceri munkálatokról is maga gondoskodott. Az eredmény idén decemberben kerül bemutatásra az USA-ban, az első magyar vetítésig pedig mi az előzetesből kaphatunk némi ízelítőt a filmből.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei