2010. február 10.Kovács Enikő
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Eric Bana bérgyilkost nevel a lányából

Az ausztrál színész szerepet vállalt a Hanna című filmben, ami egy 14 éves korára hidegvérű bérgyilkossá kiképzett lány története, aki, mintha az igen furcsa neveltetés nem lenne elég hányattatott gyerekkornak, további dráma részesévé válik. Bana nagy valószínűséggel a lány apját formálja majd meg a történetben.

A kamaszkorú Hannát Saorise Ronan alakítja, akire a magyar nézők leginkább a Vágy és vezeklés Briony-jaként emlékezhetnek, de hamarosan láthatjuk a márciusban bemutatásra kerülő Komfortos mennyország című filmben is. Utóbbiban ő válik gyilkosság áldozatává, aki a túlvilágról segíti szüleit a tettes leleplezésében, a készülő Hannában azonban a másik oldalon áll, ő maga a bérgyilkos. A kelet-európai kislány ugyanis egy kiképzőtáborában nőtt fel, ahol az apja okította neki az emberölés a legbrutálisabb technikáit, amikor azonban kapcsolatba kerül egy kedves francia családdal, Hanna az élet sokkal kellemesebb és vidámmal oldalával ismerkedik meg, és nem is szívesen mondana le róla. Ennek a szakmának a berkein belül azonban nem csupán egy papír kitöltésével működik a felmondás, így Hannának kőkeményen meg kell harcolnia szabadságáért először önmagával, majd környezetével, végül pedig a saját vérével: tulajdon apjával is.

Eric Bana, bár nagyon kedvelt színész hazájában, és Európában is elismerést vívott ki az olyan alakításokkal, mint a München főszerepe, vagy a Trója egyetlen igazán kedvelhető karaktere, de az USA-ban továbbra is viszonylag kevéssé ismert és népszerű. Ezen változtathat a Hanna című film, hiszen a kiszivárgott háttér-információk alapján szerepe egyáltalán nem egysíkú negatív karakter, hanem olyan, amiben megcsillogtathatja színészi képességeit, és a nemzetközi közönség újabb szeletét hódíthatja meg. Hogy ez valóban így történik majd, azt leghamarabb jövőre tudhatjuk meg, hiszen várhatóan akkor kerül majd bemutatásra a film.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei