2010. szeptember 29.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Nem lesz több Szex és New York film

Cris Noth, a Szex és New York című sorozat és film férfi sztárja úgy nyilatkozott, hogy a Szex és New York franchise halott, már nem készül több film. Bár a film nézettsége sem váltotta be a reményeket, a Mister Big-et alakító színész a kijelentéséhez azt is hozzátette, hogy ezért a felelősség a kritikusokat terheli.

A Szex és New York sorozatként sikeres és szórakoztató volt hat éven keresztül, ezt az eredményt a két filmváltozat már nem tudta maradéktalanul megismételni, és nem is készül több mozifilm. Chris Noth, a sorozat első számú férfisztárja úgy nyilatkozott a New York magazinnak, hogy a Szex és New York halott, sőt a gyilkost is megnevezte: "A sajtó ölte meg. A maguk ki*ott magazinja ölte meg. Minden kritikus összefogott ellene, így a franchise-nak meg kell halnia."

A durva kitörést megindokolhatja, hogy a bő két órás Szex és New York mozifilm kritikai fogadtatása rettenetes volt, egy újságíró egyenesen úgy fogalmazott, hogy magát karmolta a filmtől. Ráadásul Carrie Bradshaw-nak és barátnőinek a kalandjai a kasszáknál sem teljesítették az elvárásokat. Bármi is az ok, bennfentes információk szerint valóban nem készült több Szex és New York film.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei