2010. szeptember 30.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Csillagok háborúja 3D-ben

George Lucas utólag digitálisan háromdimenzióssá alakítaná a Star Wars - Csillagok háborúja saga mind a hat epizódját, elsőként a Baljós árnyak kerülhetne ilyen felújított formában a mozikba 2012-ben, majd minden évben egy következő. A lehetséges eredmény kétséges, a rajongóknak biztosan tetszeni fog.

A Csillagok háborúja köré már komoly franchise épült, a hat film mellett animációs film és sorozat is van, és George Lucas újabb területet is meghódít. Digitális utómunkával tenné háromdimenzióssá a hat filmet. Az ötlet már korábban felmerült, de a rendező akkor még nem találta elég kiforrottnak a technikát, és kevésnek ítélte a 3D film vetítésére alkalmas mozikat.

Elsőként a Baljós Árnyak készült majd el 2012-re, majd évente a következő. A digitálisan háromdimenziós filmek eddig általában nem váltották be a reményeket, a kritikusok is sokszor fanyalogtak. Az utólagos átalakítás eredménye kétséges, de várhatóan George Lucas pénzt és technológiát nem fog kímélni. Személyesen felügyeli majd a munkálatokat, így a háromdimenziós Csillagok háborúja annyira tökéletes lesz, amennyire csak lehetséges. A filmek cselekménye kivételesen látványos képeket eredményezhet, elég a fénykardozós jelenetekre, vagy a Halálcsillag felrobbanására gondolni. Lucas terve a technológia fejlődését hozhatja magával, és a rajongók is újra várhatják a Csillagok háborúja részeket egészen 2017-ig.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei