2010. november 1.Vancsó Éva
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Johnny Depp lehet a Vadász a Hófehérke filmben

Az Universal stúdió filmet tervez Hófehérke klasszikus történetéből, bár a szereposztás még nem dőlt el, már figyelmet érdemlő lehetőségek merültek fel. A gonosz királynét, Hófehérke mostohaanját Cameron Diaz játszaná, míg a férfi főszerepre jelenleg a legesélyesebb Johnny Depp, aki a Vadászt alakítaná.

Újabb filmadaptációval gazdagodik Hófehérke filmes története, az Universal stúdió nagyszabású, élőszereplős filmet tervez. A fontosabb szerepeknél már sztárokat emlegetnek. A főgonoszt, a mostohát Cameron Diaz alakíthatja majd, a férfi főszerepre két jelölt is esélyes.

Felmerült Johnny Depp neve is, akit már láthatott a közönség az Alice Csodaországban őrült kalaposaként, és nem biztos, hogy ismét szeretne játszani egy újragondolt mesében, ráadásul sok más film irányába is elkötelezett. A másik esélyesnek, Tom Hardynak manapság felfelé ível a karrierje, a Spíler és az Eredet egy fontos mellékszerepe után már biztos, hogy játszani fog a következő Batman filmben is. A Vadász karaktere nagyobb és kidolgozottabb lesz az új Hófehérke filmben. Evan Daugherty forgatókönyve szerint, Ő nem csak az, aki megmenti a hercegnőt, hanem a mentora is, aki megtanítja, hogy álljon bosszút a mostohaanyján. Természetesen a szerelmi szál sem marad ki, a Vadász nem helyettesítheti a Herceget, de ha az előbbit mondjuk Johnny Depp játssza, akkor nem lesz könnyű helyzetben.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2019 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei