2011. február 9.Pataki Andrea
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Tara Reid A nagy Lebowski folytatásában reménykedik

Megnőtt az ázsiója a Coen fivéreknek, mert legújabb filmjük, A félszemű a 160 millió dolláros összbevétel felé tart, és 10 Oscarra jelölték. Ezért gondolhatta Tara Reid, hogy érdemes próbálkoznia: a szexi szőkeség odanyilatkozott, hogy a két filmes 1998-as kultikus darabjuk, A nagy Lebowski folytatására készül.

A Jeff Bridges főszereplésével készült vígjátékban - ő most A félszemű sztárja is - Tara egy milliomos feleségét alakította, aki komoly pornócicás előélettel büszkélkedhetett. Az immár 35 éves színésznő úgy vélhette, A nagy Lebowski 2-vel megadatna neki a nagy kiugrás lehetősége, Coenék azonban nem díjazták a gondolatkísérletet. - Örülök, hogy dolgozik a produkción - kommentálta szarkasztikusan a színésznő által bejelentett hírt Ethan Coen. - Rohanunk megnézni, amint elkészül vele. Főleg, ha ő is szerepel benne - tódította Joel Coen.

Coenék új filmjét, A félszeműt a western műfajának feltámasztásaként értékelik a nézők és a kritikusok. Főhőse egy kislány (Hailee Steinfeld), aki felbérel egy félszemű, részeges rendőrbírót (Jeff Bridges), hogy fogja el apja gyilkosát (Josh Brolin). Csatlakozik hozzájuk egy texasi lovas járőr is (Matt Damon), aki egy szenátor meggyilkolása miatt üldözi a szökevényt.

True Grit
Hazai bemutató: 2011. február 17.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei