2011. március 2.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Charlie Sheen perel - A Két pasi meg egy kicsi forgatásai állnak

Februárban bejelentették, hogy határozatlan időre leállnak a népszerű sorozat, a Két pasi meg egy kicsi (Two and half man) forgatásával, melynek főszerepében Charlie Sheen látható. Az ok éppen az említett színész, aki kábítószerproblémái miatt elvonóra kényszerül. Most azonban perrel fenyegeti a csatornát az elmaradó részek miatt.

Charlie Sheen hatalmas botrányt csinált, amikor csatornája, a CBS bejelentette, hogy egyelőre nem készítenek több részt a Két pasi meg egy kicsi című sitcomhoz. A színész néhány hete önként ment elvonóra, miután rosszul lett, most azonban minden energiáját arra fordítja, hogy a sorozat készítőjét, Chuck Lorre-t támadja. A botrány miatt az is könnyedén elképzelhető, hogy az eredetileg tervezett őszi folytatásból sem lesz semmi, azonban ez még nem biztos, hiszen az egyik legnézettebb sorozatról van szó, és a csatornának komoly kiesést jelentene a beszüntetése.

Charlie Sheen a napokban azt is közölte, perre viszi az ügyet a CBS-szel és Chuck Lorre-ral szemben, ugyanis állástalan lett miattuk, és komoly összegektől esett el. A színész az elmaradt nyolc rész tiszteletdíját követlei (ez összesen 10-13 millió dollárt tesz ki), illetve kártérítést is kérne az elmaradó folytatásért, melynek összege több százmillió dollárra rúg.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei