2011. május 31.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

Csizmás Kandúr decemberben a magyar mozikban is hódít

A Shrek sorozatból ismert Csizmás Kandúr karakterét annyira érdekesnek és kiaknázhatónak találták a film készítői, hogy önálló, egész estés mozit szenteltek a cicusnak. A hangot pedig ki más kölcsönözhetné Csizmásnak, mint Antonio Banderas, aki tette ezt már a Shrekben is.

A magyar mozikba csak év végén, decemberben érkezik meg az új animációs sikerfilm, amelynek főszerepében a Shrekből ismert Csizmás Kandúr áll. A megnyerő, harcias, de ha kell igazán bájos macska karaktere kapcsán a készítők úgy gondolták, egy teljes filmet is érdemes szánni rá, hogy a közönség megismerhesse a Shrek előtti életét. Bizony, a Puss in Boots, magyar címén egyszerűen csak Csizmás Kandúr története az előzményeket mutatja be: megtudhatjuk, hogyan lett egyszerű házicicából kardforgató sármőr macska.

A főszereplő Csizmás Kandúr hangját Antonio Banderas adja, akinek egyébként néhány külső vonását is magán viseli a karakter, hiszen a macska latinos temperamentumát, spanyolos megjelenését egyértelműen Banderas ihlette.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2021 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei