2011. június 18.Horváth Krisztina
megosztás Facebook-on megosztás IWIW-en megosztás Twitter-en megosztás Google-on RSS csatorna
 

A törpikéknek hála, hupikékké változott egy andalúziai falu

Augusztus 25-én kerül bemutatásra nálunk a népszerű Hupikék Törpikék című rajzfilm nyomán készült film. Az azonos címen futó mozi kedvéért egy andalúziai falu egészen átváltozott, mondhatni bekékült: Júzcar lakói egyhangúan döntöttek úgy, hogy a falujukat Aprajafalvává változtatják.

Hihetetlen mennyiségű kék festéket használtak el Júzcar lakói annak érdekében, hogy az eddig kizárólag fehér házakból álló andalúziai falucskát Hupikék Törpikék hangulatúra változtassák. Az akcióhoz összesen négyezer liter kék festéket használtak fel, tizenkét festő két héten át dolgozott azon, hogy minden házat hupikékre fessenek. A falu lakói annyira elszántak voltak, hogy még a középkori templomot sem kímélték meg, így bizony az is hupikék színben pompázik.

Júzcar lakói azért döntöttek a különleges bekékülés mellett, hogy méltóképpen megünnepelhessék a Hupikék Törpikék című film moziba kerülését. A film, amelyet Magyarországon augusztus 25-én mutatnak be, a sokak által kedvelt rajzfilmsorozat alapján készült. Júzcarban egyébként számos törpös programmal is várják a látogatókat, és abban is bíznak, hogy a falu egyedi kéksége sok turistát vonz majd hozzájuk.

Mi a véleménye a témáról? Kérjük, írja meg:

név

szöveg (maximum 1000 karakter)

kérjük, írja be a 2020 utáni évszámot (spam védelem)

Reklám
Havi toplista
Közösség
Legújabb hozzászólások
A rovat új és régi cikkei